Email

PeriklisAthinaios@gmail.com

Περιμένω τις προτάσεις σας, τις ειδήσεις σας και ο,τι άλλο θέλετε να μου πείτε!!

FORUM

Το blog μας από σήμερα έχει αποκτήσει το δικό του Forum στο οποίο είστε φυσικά όλοι ευπρόσδεκτοι!!!!!

www.opinion.forumgreek.com

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1989
Σήμερα, πολλοί από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Α.Ο. Περισσού, το 1989, πρέπει να είναι υπερήφανοι. Το όνειρό τους είναι πλέον πραγματικότητα και σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στο Δήμο της Νέας Ιωνίας. Ο Όμιλος από την αρχή της λειτουργίας του αγκαλιάστηκε και ενισχύθηκε μαζικά από την τοπική κοινωνία. Με την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή των κατοίκων, του Δήμου και της Πολιτείας, δημιουργήσαμε γήπεδο – γραφεία και αποδυτήρια. Υποδομές που με την παράλληλη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας, έχουν γίνει πόλος έλξης για τους νέους της περιοχής μας. Τα τμήματα που διαθέτουμε είναι ακαδημίες (για αγόρια και κορίτσια) – μίνι – παμπαίδων – παίδων -εφήβων και ανδρική ομάδα που πρωταγωνιστεί στ’ αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας και όχι μόνο, φτάνοντας ν’ αγωνιστεί μέχρι και την κορυφαία κατηγορία του νομού Αττικής την Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ (μια ανάσα πριν την Γ’ Εθνική).
Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι ο Α.Ο. Περισσού έχει γίνει ονομαστός στο πανελλήνιο με το ετήσιο τουρνουά, παμπαίδων αφιερωμένο ¨στο μεγάλο Έλληνα¨ Μανόλη Ανδρόνικο.
Από το 1989 ο Α.Ο. Περισσού έχει διανύσει 12 αγωνιστικές περιόδους σ’ όλα τα επίπεδα (Παιδικό – Εφηβικό – Ανδρικό) της ΕΣΚΑ, έχοντας να επιδείξει:
• Συνεχείς προσπάθειες για τη δημιουργία μιας σύγχρονης αθλητικής κυψέλης για τα παιδιά όλων των ηλικιών, σε μια πράγματι υποβαθμισμένη αθλητικά περιοχή.
• Την καθιέρωση του στον μπασκετικό χάρτη της Αθήνας ως Σωματείου ήθους, νοικοκυριού και ευπρέπειας.
• Αγωνίζεται πάντα με τους κανόνες του
«Εύ αγωνίζεσθαι», ακόμα και όταν αυτό είναι ενάντια στο ¨συμφέρον του¨. Διότι το πραγματικό συμφέρον είναι οι αρχές και οι αξίες που θα υιοθετήσουν τα παιδιά μας. Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες , φίλοι γονείς. Εμείς ξεκινήσαμε την αθλητική μας πορεία με την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός πρέπει να αγκαλιάζει όλη την νεολαία μας. Γιατί είναι διαχρονική αξία, ότι ο αθλητισμός εκτός από τρόπο ζωής, αποτελεί εκπαίδευση, καθώς και τον ακρογωνιαίο λίθο της διατήρησης της υγείας του ανθρώπου. Σας περιμένουμε λοιπόν να ενταχθείτε, στην
μπασκετική μας οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: